■ Home
 ■ Nieuws
 ■ Fotoboek
 ■ Media
 ■ Vacature Links
 ■ Verslaggever
 ■ Spraakmakers
 ■ Spelletjes
 Toevoegen aan favorieten
Wat nou beltoon
Wel blijven plakken
Favoriete links
Aad over Calve
Aad Verhoeff
Aad's Blog
Blogspot van Aad
Ab Joosten
Camper Verhuur
B & B Jaap
Puerto del Rio
Bruno Verhulst
Verhulst Film en Video
Calve
De spraakmakers
Careerjet
Jobs zoekmachine
CollectieDelft
Foto archief Delft
D&R Sound
Dennis de Bruijn
Delft Kijkt
Diverse foto's
John v/d L
Goedkoop Kamperen
KNORR
web-log Loosdrecht
Ron de Jong
Projecten GTI
ROUTE 38
Rijschool van Oguzhan
SDW
Duurzaam Werkt
Start @ WNW
WNW Startpagina
URDV
U-VITALIS
Werk 50+
Banen voor 50+
WieWatWaar?
Theo Cafferata
Wiki Delft

YOUTUBE
WatNouWeg Filmpjes

Wat nou beltoon

De verslaggever
Hier vindt u een overzicht van De Verslaggever

Wil de echte verslaggever opstaan?
06-Juni
Door de Verslaggever

1 juni 2008. Buiten is het miezerig en 16 graden. Het is een dag waar je niet vrolijk van wordt als je naar buiten kijkt. Lekker eropuit trekken heeft geen zin want daar is het weer niet naar. Ook is vandaag de de datum dat we allemaal op de keien staan. Wat in oktober nog zo ver weg leek is nu waarheid geworden. Wat dat betreft past het weer exact bij mijn stemming. Triest want we zijn ontslagen bij Unilever. Na een emotionele vrijdag is het nu zaak om jezelf weer snel op te pakken en verder te gaan met je leven. Zal ik dat ook maar doen en het hoofdstuk verslaggever afsluiten?

Dit bericht is 5873 keer gelezen, 20 reactie(s)
Lees hier meer >> 
 
How low can You go...
15-Mei
Door de Verslaggever

De laatste loodjes wegen het zwaarst. De meeste onder ons zijn al weg en een paar mensen zijn nog actief bij Calvé om de zaken af te ronden. Dat het een moeilijke tijd is bewijst de brief die we onlangs hebben gehad n.a.v. de sabotage acties aan de pindakaaslijn. Omdat er iemand is geweest die het onfrisse idee heeft gehad om wat bouten en moeren in het pindakaasproces te gooien mag nu niemand meer zomaar het terrein op. Bedankt hè? NOT!! Ook zijn er nog een aantal OR leden bezig met de afhandeling van lopende zaken. Helaas hebben die nu ook weer tijd over want de Sociale Begeleidings Commissie (SBC) is uit elkaar gespat. Oftewel het relaas over een nep-GKL die zo bang is als een haas...

Dit bericht is 5095 keer gelezen, 23 reactie(s)
Lees hier meer >> 
 
Unilever blijft een stel prutsers tot aan het eind
12-Mei
Door de Verslaggever

Want nu de dag van 1 juni dichterbij komt wordt e.e.a. al klaar gemaakt om in de verkoop te gaan. De inventaris moet verkocht worden en daarvoor is een bedrijf ingeschakeld wat op de homepage er prat op gaat dat ze gedegen zijn, betrouwbaar en integer.

Dit bericht is 6670 keer gelezen, 13 reactie(s)
Lees hier meer >> 
 
And now... The end is near....
12-April
Door de Verslaggever

De datum van 1 juni komt steeds dichterbij. Wat in oktober nog zo ver weg leek is nu nog maar 1,5 maand verwijderd. Ook voor mij komt de datum steeds dichterbij dat ik Calvé definitief vaarwel moet gaan zeggen. Ik doe dat met gemengde gevoelens. Aan de ene kant ben ik verdrietig dat het zover heeft kunnen komen. Aan de andere kant ben ik misschien wel blij want ik vraag mij echt af hoe Unilever nu verder wil gaan in de toekomst.

Dit bericht is 5477 keer gelezen, 26 reactie(s)
Lees hier meer >> 
 
"Rust En Motivatie Is Afwezig"
26-Maart
Door de Verslaggever

Tijdens Pasen had ik mezelf voorgenomen om eens lekker dingen te gaan doen die een ieder doet met deze dagen. Lekker naar de meubelboulevard of naar een pretpark. Je kent het wel. Maar ja.. Dan krijg je een mailtje van iemand die een plek opnoemt waar ie speciaal voor mij eieren heeft verstopt en of ik ze daar wil gaan rapen. En die plek ligt in de buurt van de fabriek. Is het een valstrik van de sluwe Unilevertop of iets anders?

Dit bericht is 5743 keer gelezen, 16 reactie(s)
Lees hier meer >> 
 
Fouten kun je ook toegeven......
20-Maart
Door de Verslaggever

Nadat ik maandag met veel bombarie aankondigde dat de beoogde 3000 ton gehaald was ging er een jubelstemming door Calvé heen. Op een paar kantoren werd het stil en gebeurde rare dingen. Zo was er iemand die normaliter nooit voor 09:00 op de zaak verschijnt ineens heel vroeg aanwezig. In de middag was de EVC presentatie en ook daar gebeurde rare dingen. Ook ik zelf schreef (achteraf gezien) rare dingen. Met andere woorden.. Wat is er nu allemaal gebeurd de laatste 48 uur?

Dit bericht is 5654 keer gelezen, 73 reactie(s)
Lees hier meer >> 
 
GOEIEMORGEN !! (UPDATE)
16-Maart
Door de Verslaggever

Afgelopen vrijdag is de magische grens van 3000 ton op Dr2 doorbroken. Volgens ons telraam wat beter werkt dan die Zwitserse ondingen zitten we nu aan de 3001,98 Ton geproduceerd in 2008.

Dit bericht is 5716 keer gelezen, 45 reactie(s)
Lees hier meer >> 
 
Schaffhausen vraagt: Calvé, Hellup!!
09-Maart
Door de Verslaggever

Vandaag was er in de verzendhal te Delft een bijeenkomst over de voortgang van de fabriek. Hoe gaat het met de fabriek en de afbouw. Hoe verlopen de opleidingen, hoeveel mensen hebben al een vaste baan en natuurlijk het klapstuk van de dag Moet dressings 2 door draaien om het geklungel van Hamcker op te lossen of niet? De verslaggever ging voor de verandering eens niet ter plaatse. En toch is de verslaggever op de hoogte? Als je weet hoe zo'n sessie gaat dan is het een koud kunstje om grotendeels toch aan je informatie te komen. Lang leve de wondere wereld der techniek en e-mail..

Dit bericht is 8349 keer gelezen, 123 reactie(s)
Lees hier meer >> 
 
Schaffhausen bekent: We do have a problem (het werd tijd)
01-Maart
Door de Verslaggever

Wat wij bij Calvé al wisten wat zou komen is nu ook doorgedrongen in de ivoren toren te Schaffhausen. Aangezien de hersenen van de werknemers daar gevuld zijn met Zwitserse gatenkaas duurde het even voordat de gedachten even bij de juiste zenuw kwamen. Het kwartje rolde steeds een andere kant op en raakte verdwaald. Maar nu is het kwartje aangeland bij de "Raak-in-Paniek-aansturingszenuw" van de wijze mannen aldaar. PKZ maakt er een zooitje van. In Spanje weten ze niet hoe ze met een laser om moeten gaan en Hamcker produceert alleen maar "sheisse". Tijd voor de wijze heren (hahaha) om uit de ivoren toren te stappen. Tijd voor "The walk of shame" om de boodschap naar de fabriek te brengen.

Dit bericht is 6572 keer gelezen, 40 reactie(s)
Lees hier meer >> 
 
Schaffhausen, We still have a problem.
22-februari
Door de Verslaggever

Bijna 3 weken geleden kwam ik met mijn verhaal over Schaffhausen en de problemen die er toentertijd waren met de levering van onze producten. Weet je het nog? Water op de knoflooksaus in plaats van erin? Ook refereerde ik aan de voorliefde van Unilever voor de ruimtevaart. Die hebben ze nog steeds want in een moordend tempo gaat de naam van Calvé naar de maan door alle problemen die er momenteel zijn. Maar wat zijn die problemen dan? Wat speelt er momenteel in Delft, wat speelt er momenteel binnen Unilever Nederland en hoe gaat het met het Zwitserse telraam?

Een bloemlezing van de verslaggever.

Dit bericht is 5783 keer gelezen, 40 reactie(s)
Lees hier meer >> 
 

123

Tijd voor Aktie
Wat nou foto's
Live media
Algemeen Nieuws
Sponsor

wat copyright © alle rechten geregeld door unilever.